Търсене в този блог

понеделник, 18 март 2013 г.

СЪВРЕМЕННИ ТЕХНИКИ ЗА БАГРЕНЕ НА ВЪЛНА И ГОТОВИ ИЗДЕЛИЯ - КУРС ПО ФИЛЦ.

Съвременни техники за багрене на вълна в неголеми количества, подходящи за домашни условия и за творци в областта на приложните изкуства



Заниманието е изключително ценно и плод на личния ми практически опит.

Наученото може да бъде от огромна полза и на хора, които не се занимават с плъстене, а с други приложни изкуства, като пачуърк, плетене, смесени техники и др.
  • бои за вълна - видове, инструментариум и начин на работа;
  • багрене на малки количества вълна (лента и топс);
  • секционно багрене;
  • последващо багрене;


Участниците е добре да си носят предварително изработени плъстени цветя, платно, топчета, обемни елементи или др. подобни неголеми изделия и/или вълна, които да боядисат по време на заниманието.

Разбира се, може и на място по време на заниманието да си направят подходящи за целта малки парчета платно и обемни изделия, които да обагрят веднага.

Ден: 24 март 2013 г., неделя
Място на провеждане: София, кв. Суходол
Време на провеждане: от 10 до 14 часа.
Времетраене: 4 часа.
Цена: 35 лв.
Материалите са включени в цената.
Напомням на участниците, да си носят поне две памучни хавлиени кърпи и някакво пликче, за да отнесат у дома творенията си.
 
За записване и потвърждаване: Светлана Костова – 0887 99 31 66, 0878 99 38 66
Моля, потвърждавайте предварително Вашето присъствие или при невъзможност да дойдете, се обаждайте по телефона!


 
Курсът по филц се провежда в събота и/ или неделя, като всеки път темата е различна и се изучават разнообразни техники и тяхното приложение.

При наличие на желаещи и след предварително уточняване на деня и часа провеждам и индивидуални занимания в дните на работната седмица или през почивните дни. Примерната програма на основния курс по филц (курсът за начинаещи) е показана в тази страница на блога ми: http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_5.html , програмата на курса за напреднали тук: http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_18.html . Редът на заниманията може да търпи известна промяна в зависимост от нивото и желанието на участниците, но трябва да се спазва определена последователност в зависимост от сложността на усвояваните умения.
Две занимания могат да бъдат слети за провеждане в един ден.


 
Тук може да откриете моите цветни фантазии, сътворени от вълна:




Светлана Костова - ЛАнААрт




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Последователи