Търсене в този блог

петък, 25 юли 2014 г.

НАРИСУВАЙ СИ ТЕНИСКА! Творческа работилница * PAINT YOUR T-SHIRT! Workshop.



Отдавна се каня да предложа отново това изживяване на всички, които искат да изявят своя творчески потенциал, да усетят тръпката на твореца у себе си, да си припомнят, какво е да общуваш с цветовете и да се изразяваш чрез тях. 


Защото всеки цвят е вибрация, всеки нюанс е различен обертон на тази вибрация, а тяхното взаимодействие ражда мелодия! 

И когато вие създавате тези багри, това е вашата песен! Вашата енергия!


Не е нужно, да можете да рисувате като школуван художник, за да изобразите слънца, кръгове, спирали, линни и цветни петна, дъги, цветя и пеперуди, с които да направите нещо красиво! Защото най-важното е, да отпуснете онази творческа енергия, с която сте родени, за да може тя да тече свободно във всяка друга област от живота ви!



Може да подходите към заниманието съвсем спонтанно. Но онези, които желаят, може да се подготвят за работилницата, като потърсят в интернет, книги или списания интересни снимки, мотиви, рисунки с не много сложни изображения, които ви вдъхновяват или които желаете да претворите. Донесете ги и на място, за да гледате от тях и да обсъдим, как да ги изобразите.



Онова, което сигурно ще е ново за вас, са: 
  •  боите, 
  • четките, 
  • начина на работа, 
  • техниките, с които ще ви запозная. 



Ще разгледаме накратко: 
  • някои вързани техники, 
  • работа с шаблони, 
  • работа с печати, 
  • прийоми на свободно рисуване на линии, 
  • акварелни ефекти. 


Елате освободени и с добро настроение!

На 3 август 2014, в неделя
от 11 до 15  часа
в ателието ми в София, кв. Суходол
Времетраенето е 4 часа.
Цена: 40 лв.
или 35 лв. ако си донесете собствена тениска или потниче.

Забележка: Всички материали (тениски, бои и помощни материали) са включени в цената, но ако имате своя тениска или потниче, които харесвате или искате да промените, може да ги донесете, за да ги превърнете в дизайнерско произведение със собствените си ръце. Желателно е, те да са в светли тонове. Задължително ги изперете предварително, ако са нови! Тогава цената за заниманието е 35 лв.
  
 За записване и потвърждаване:
Светлана Костова –  0887 99 31 66, 0878 99 38 66



Вземете си и някакво пликче, за да отнесете у дома творенията си!

Моля, потвърждавайте предварително присъствието си или при невъзможност да дойдете, се обаждайте по телефона!

При наличие на желаещи и след предварително уточняване на деня и часа провеждам и индивидуални занимания в дните на работната седмица или през почивните дни. 

Тук може да разгледате вдъхновяващи снимки от семинарите по цветотерапия, които правихме преди няколко години с две мои прителки, Таня Иванова и Диана Григорова в Център Здраве с цветове и където този творчески изблик даде прекрасни плодове, изразени в цветните творения на всички участници!




































***
Информация за творческите работилници, занимания и курсовете, които провеждам за начинаещи и напреднали, може да намерите на страниците на блога ми и редовните публикации в профилите ми в фейсбук, туитър и Гугъл+, където може да откриете и моите цветни фантазии, сътворени от вълна:


Може да станете член на блога ми http://svetlanaarts.blogspot.com/ тук или в NetworkedBlogs и да получавате редовни известия за всяка публикация.



Светлана Костова - ЛАнААрт

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Последователи