Търсене в този блог

вторник, 7 април 2015 г.

МОИТЕ КУРСОВЕ и РАБОТИЛНИЦИ ПО ПЛЪСТЕНЕ НА ВЪЛНА (ФИЛЦ, ФЕЛТИНГ) пролет - лято 2015 г.


Обновеният вход на ателието ми приветливо ви кани да творим заедно! Пролетта е прекрасен сезон за това. А чистият въздух и песента на птиците отвън подсилват вдъхновението! 

Стъпка по стъпка променяме света си!

Освен на редовните съботно-неделни курсове и творчески работилници може да дойдете и на индивидуални занимания в удобно за мен и вас време през седмицата или в празнични дни. 
Цената за индивидуалните занимания е същата като за груповите. 

Подарете си подобно изживяване, което може да се превърне във вашия начин да релаксирате или да развиете креативните си способности! 

А защо не и едно ново начало!

Опитът ми в груповата и индивидуалната работа при преподаването на техниките за създаването на различни видове изделия чрез плъстене на вълна са залегнали в основата на програмата на заниманията на курсовете по филц, която следва определена последователност и уменията се надграждат постепенно, като образно казано, се върви по пътя на една разширяваща се спирала.


Занятията са тематични и с малки изключения обикновено са 5 часови и много интензивни, като често тези 5 часа не стигат .
Цената за тях е 50 лв. с включени материали.
Таксата за участие може да заплатите по избор в брой или с дебитна или кредитна карта на POS терминал на място.
Може да заплатите и предварително чрез PayPal или по банков път, като се свържете с мен, за да Ви дам данните за сметката и да Ви издам фактура.

Подробна информация за програмата на ОСНОВЕН КУРС ПО ФИЛЦ. ВЪВЕДЕНИЕ В ПЛЪСТЕНЕТО НА ВЪЛНА. може да намерите тук: 
http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_5.html
а за заниманията от КУРСА ПО ФИЛЦ ЗА НАПРЕДАНЛИ тук:
http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_18.html

Разбира се, участието в тези занятия е свободен избор, при който всеки може да спре в даден момент или да дойде само да научи нещо, което го интересува.
А може и да прекъсне за определен период и след време да посети заниманията, които е пропуснал с някоя следваща група.
Истинска полза обаче ще има този, който следва някаква последователност в натрупването на знанията и усъвършестването на уменията си!

За допълнителни въпроси и уточнения може да ми се обадите на посочените в информацията и публикациите в блога ми телефони за контакт или да ми напишете e-mail.


  

С уважение!
Светлана Костова

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Последователи