Търсене в този блог

неделя, 6 ноември 2016 г.

ТВОРЧЕСКА РАБОТИЛНИЦА ЗА ФИЛЦОВИ ЦВЕТЯ - роза, божур или камелия




Искате ли да имате красиво цвете, което не се бои от студа!?
То може да ухае като истинско, ако му добавите аромата на любимия си парфюм или етерично масло. Това ухание ще бъде трайно дори за най-летливите аромати, защото е направено от вълна, а тя има невероятното свойство да го запазва с дни. 
Аз обичам да оживявам моите рози с истинско българско розово масло, чийто аромат обожавам!

Освен че не вехне, такова цвете от вълна е оригинално и уникално! Защото такава е природата на вълната. 
А може да бъде и много стилно, когато уменията и желанието ви го направят такова!

Филцовите (плъстените) цветя могат да оживят всеки тоалет или аксесоар и да бъдат красив акцент, който да привлича погледа. Освен като брошки-украшения за вашите дрехи, шалове, шапки, може да ги поставяте на чанти, колани, в косата или да ги използвате за друга декорация. 


Има много начини да се направи цвете от вълна чрез плъстене. По-точно казано, има десетки такива начини! При всяка отделна техника украшението добива съвсем различен характерен вид. 

Това занимание от курса по филц е посветено на моите начини да създавам плъстени рози, но типовете цветя, които може да направите са много повече

Ще научите 2 техники за създаване на плъстени рози - едната е изцяло моя авторска!

И още едно уточнение: Когато говорим за филцови цветя, говорим категорично и само за тези, създадени ръчно от плъстена от нас вълна! 


Ние не работим с готов фабричен плат, с готов филц, а сами създаваме материята, формата и структурата на цветята от безформената маса на непредената вълна!

Създаването на такива цветя изисква посвещаване, майсторство и любов, за да бъдат красиви и желани като онези в природата, които ни вдъхновяват! Знаете ли, че често изработката на едно наистина красиво цвете-брошка от плъстена вълна отнема от 2 до 4-5 часа, а може и повече?


Ден: 12 ноември 2016, събота
Време на провеждане: от 10 до 16  часа
Времетраене: 6 часа
Цена: 60 лв
Материалите са включени в цената и направеното си остава за вас!

 Място на провеждане: София
За записване и потвърждаване: 0887 99 31 66

Таксата за участие може да заплатите по избор в брой или с дебитна или кредитна карта на POS терминал на място.
Може да заплатите и предварително чрез PayPal или по банков път, като се свържете с мен, за да Ви дам данните за сметката и да Ви издам фактура.

Моля, потвърждавайте предварително присъствието си или при невъзможност да дойдете, се обаждайте по телефона!


Носете си непременно две памучни хавлиени кърпи и някакво пликче, за да приберете творенията си у дома. 







******
Много от вас ме питат, колко занимания от курса по филц трябва да посетят. Отговорът винаги е бил - колкото искате! Вие решавате, от кое занимание имате нужда, в кой от обявените дни да дойдете в зависимост от вашата заетост и финансова възможност. 

А можете и да се свържете с мен, и да си "поръчате" занимание в делничен ден или през уикенда, като се договорим в зависимост от моята и вашата заетост. Цената за индивидуалните уроци е същата, както за груповите. http://svetlanaarts.blogspot.bg/2016/07/blog-post.html

Все пак е хубаво да има известна последователност при избора ви и натрупване на знания от по-малкото към по-голямото.


******
Информация за работилниците и заниманията на курса по филц (фелт, плъст, нетъкан текстил от вълна), които провеждам, може да намерите на страниците на блога ми 
и редовните публикации в профилите ми в фейсбук, туитър и Гугъл+, където може да откриете и моите цветни фантазии, сътворени от вълна:


Може да станете член на блога ми и да получавате редовни известия за всяка публикация.



Светлана Костова 
ЛАнААрт

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Последователи