Търсене в този блог

сряда, 10 юни 2015 г.

ТВОРЧЕСКА РАБОТИЛНИЦА ЗА ЕКЗОТИЧНИ ФИЛЦОВИ ЦВЕТЯ ТИП КОРАЛ, АНЕМОНА ИЛИ ХРИЗАНТЕМА.


В това занимание на курса по филц ще ви науча на интересна техника за правене на цветя от вълна. 
Този тип цветни фантазии могат да имат много екзотичен вид на цвете от далечни тропически земи и морета. Могат да приличат на морска звезда, анемона или корал. 

А може да наподобите и хризантема - едно цвете обожествявано на Изток!

Съчетаването на творческа съзидателност, мисъл и майсторство винаги води до създаването на красиво произведение, с душа! Тази вложена енергия му дава дълъг живот и го превръща в харесвано и желано!


Ден: 14 юни 2015, неделя
 Време на провеждане: от 11 до 14  часа.
Времетраене: 3 часа.
Цена: 30 лв.
Материалите са включени в цената.

 Място на провеждане: София

За записване и потвърждаване: тел.  0887 99 31 66, 0878 99 38 66

Таксата за участие може да заплатите по избор в брой или с дебитна или кредитна карта на POS терминал на място.
Може да заплатите и предварително чрез PayPal или по банков път, като се свържете с мен, за да Ви дам данните за сметката и да Ви издам фактура.

Моля, потвърждавайте предварително присъствието си или при невъзможност да дойдете, се обаждайте по телефона!

На това занимание може да дойдете, без да сте посещавали други занимания от курса по филц.Курсът по филц се провежда в събота и/ или неделя, като всеки път темата е различна и се изучават разнообразни техники и тяхното приложение.

При наличие на желаещи и след предварително уточняване на деня и часа провеждам и индивидуални занимания в дните на работната седмица или през почивните дни. 

Примерната програма на основния курс по филц е показана в тази страница на блога ми: http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_5.html , програмата на курса за напреднали тук: http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_18.html .

Редът на заниманията може да търпи известна промяна в зависимост от нивото и желанието на участниците, но трябва да се спазва определена последователност в зависимост от сложността на усвояваните умения.


Информация за заниманията на курсовете по филц (фелт, плъст, нетъкан текстил от вълна), които провеждам за начинаещи и напреднали, може да намерите на страниците на блога ми и редовните публикации в профилите ми в фейсбук, туитър и Гугъл+, където може да откриете и моите цветни фантазии, сътворени от вълна:


Може да станете член на блога ми и да получавате редовни известия за всяка публикация.Светлана Костова - ЛАнААрт

Translate

Google+ Badge

Google+ Followers

Последователи