Търсене в този блог

вторник, 29 март 2016 г.

НАПРАВИ СИ ЕФИРЕН ШАЛ В ТЕХНИКА КОБУЕБ - ТВОРЧЕСКА ФИЛЦ РАБОТИЛНИЦА

Големият шал е аксесоар, който е "must have", т.е. абсолютно необходим, за преходните сезони като пролет и есен, както казват модните експерти. Защо? Ами защото може да го носите самостоятелно и да го превръщате в наметка или пончо посредством различно премятане или закачване с игла за шал или брошка. Плъстеният шал при всички случаи е направен от фина мериносова вълна и затова е изключително лек и когато е необходимо лесно се прибира в чантата, без да се мачка.
 
Тази работилница е вълнуващ начин да си направите нежен и деликатен вълнен шал при това с блясък! Техника кобуеб позволява чрез плъстене да създаваме нежна тъкан, която има често почти прозрачна и неравномерна, но красива повърхност, множество изтънени места и дори дупки, но в същото време е здрава и много красива.

Може да се каже също, че така създадената вълнена тъкан прилича на паяжина или дантела. В крайна сметка тя съчетава деликатност и здравина.

По време на заниманието работим с мериносова вълна и с различни ценни растителни влакна, които придават блясък, както и с ефектни прежди. Подобни шалове са доста скъпи заради вложените фини и естествени материали, многото труд и умения. А фактът, че може да си го създадете сами, при това и да се сдобиете със знания и умения за изработката му, прави това занимание безценно!  

Моля обаче да имате предвид, че създаването на филцови изделия изисква много време и 5-те часа на заниманието не са достатъчни за окончателната изработка на шала. Затова се налага, той да се довършва в къщи!Ден: 2 април, събота
Време на провеждане: от 11 до 16  часа.
Времетраене: 5 часа.
Цена: 60 лв.

Има само 2 места и затова за ваше удобство същото занимание ще се проведе и на следващия ден:

Ден: 3 април, неделя 
Време на провеждане: от 11 до 16  часа.
Времетраене: 5 часа.
Цена: 60 лв.

Материалите са включени в цената и шалът си остава за вас!

 Място на провеждане: София
За записване и потвърждаване: 0887 99 31 66

Таксата за участие може да заплатите по избор в брой или с дебитна или кредитна карта на POS терминал на място.
Може да заплатите и предварително чрез PayPal или по банков път, като се свържете с мен, за да Ви дам данните за сметката и да Ви издам фактура.

Моля, потвърждавайте предварително присъствието си или при невъзможност да дойдете, се обаждайте по телефона!


Много от вас ме питат, колко занимания от курса по филц трябва да посетят. Отговорът винаги е бил - колкото искате! Вие решавате, от кое занимание имате нужда, в кой от обявените дни да дойдете в зависимост от вашата заетост и финансова възможност. 

А можете и да се свържете с мен, и да си "поръчате" занимание в делничен ден или през уикенда, като се договорим в зависимост от моята и вашата заетост. Цената за индивидуалните уроци е същата, както за груповите.

Все пак е хубаво да има известна последователност при избора ви и натрупване на знания от по-малкото към по-голямото.******
Информация за работилниците и заниманията на курса по филц (фелт, плъст, нетъкан текстил от вълна), които провеждам, може да намерите на страниците на блога ми 
и редовните публикации в профилите ми в фейсбук, туитър и Гугъл+, където може да откриете и моите цветни фантазии, сътворени от вълна:


Може да станете член на блога ми и да получавате редовни известия за всяка публикация.

Светлана Костова 
ЛАнААрт

Translate

Google+ Badge

Google+ Followers

Последователи