Търсене в този блог

събота, 2 март 2019 г.

Филцово цвете с обемна чашка като лале или камбанка. Творческа работилница.


Експериментирайки, преди години открих свои начини да създавам оригинални цветя от вълна чрез плъстене. Те не приличат на никои други създадени в техника филц - имат обемен елемент - чашка или тичинка, който е единен, безшевен и не се деформира при носене и пране. 

Могат да приличат на камбанки, лалета, орхидеи или други природни творения, но най-интересни са, когато са родени от фантазията.
Освен че не вехнат, тези цветя от вълна са стилни, оригинални и неповторими! 
Могат да бъдат използвани като акцент и украшение за вашите дрехи, шалове, шапки, чанти, колани, за косата или за декорация.
А може да ухаят като истински, ако им добавяте аромата на любимия си парфюм или етерично масло. Това ухание ще бъде трайно дори за най-летливите аромати, защото вълната има невероятното свойство да го запазва с дни.

Това творческо занимание е майсторски клас, на който преподавам своите открития, опит и тънкости. Ако сте любопитни да ги научите, елате на тази работилница или се свържете с мен, за да я уговорим и за вас! 

Всеки от вас ще си тръгне с цветя, но окончателното им превръщане в брошка-украшение ще направите в къщи.

Заниманието ще се проведе на:

11 март 2019, понеделник,
от 12:30 до 15:30 часа
Времетраене на заниманието: 3 часа 
Цена: 30 лв
Материалите са включени в цената.
Място на провеждане: София
Телефон за записване: 0887 99 31 66

Носете си непременно памучна хавлиена кърпа.


Таксата за участие може да заплатите по избор в брой или с дебитна или кредитна карта на POS терминал на място.

Може да заплатите и предварително чрез PayPal или по банков път, като се свържете с мен, за да Ви дам данните за сметката и да Ви издам фактура.******
Информация за работилниците и заниманията на курса по филц (фелт, плъст, нетъкан текстил от вълна), които провеждам, може да намерите на страниците на блога ми  https://svetlanaarts.blogspot.bg/p/blog-page_5.html и  https://svetlanaarts.blogspot.bg/p/blog-page_18.html

Обаждайте се, за да заявите Вашето желание за обучение и да уговорим занимание! Знанията и уменията, които ще получите, са като добавка към онова, което сами създадете с ръцете си по време на работилниците. Това прави вашия опит и изживяване безценни!

Може да следите редовните публикации в профилите ми в фейсбук и туитър, където може да откриете и моите произведения:


Може да станете последовател на блога ми и да получавате редовни известия за всяка публикация.

 Светлана Костова - ЛАнААрт 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Последователи