Търсене в този блог

четвъртък, 11 февруари 2016 г.

Създадено с любов за празника на влюбените - Хендмейд фест „Код: Любов“ - 12, 13, 14 февруари в НДК


С поредното си издание Хендмейд феста навършва една годинка!

Празничното събитие „Код: Любов“, ще се състои на 12, 13, 14 февруари в НДК.

Негов организатор е българската актриса, певица и писателка Ваня Щерева, която сред многото си таланти е развила и дарът на прекрасен автор на ръчно изработени бижута, вълшебни кукли и уникални подаръци.

Зад сложното име всъщност стои традиционен фестивал на приложните изкуства. Български творци показват в гостоприемните фоайета на НДК своите нови колекции. 
Фестът се провежда в четири тематични издания годишно, наречени код: Любов, код: Лято, код: Есен и код: Коледа.




Организаторите и ръководството на НДК са си поставили високата задача този празник на творчеството и оригиналните идеи да е символ на красота, стил и добър вкус, да бъде изложба на най-добрите български автори в областта на приложните изкуства и дизайна.
Хендмейд феста е част от обширната и амбициозна културна програма на новото ръководство на НДК да изпълни Двореца с изкуство, придавайки истински дълбок смисъл на името и предназначението му.

Повече информация за участниците и събитието може да видите във фейсбук http://www.facebook.com/events/1253232671359045/ и на живо в трите дни в НДК.


Мен и моите произведения може да откриете на десния полуетаж до стълбите от партера.
До там се стига, като влезете през централния вход и поемете вдясно, без да използвате ескалаторите, а след това по широкото стълбище ще се озовете на десния полуетаж.






















Светлана Костова
ЛАнААрт

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Последователи