Търсене в този блог

понеделник, 19 март 2018 г.

ПЛЪСТЕНО ЦВЕТЕ С ОБЕМНА ЧАШКА КАТО ЛАЛЕ ИЛИ КАМБАНКА. ТВОРЧЕСКА ФИЛЦ РАБОТИЛНИЦА.


Експериментирайки, преди години открих свои начини да създавам оригинални цветя от вълна чрез плъстене. Те не приличат на никои други създадени в техника филц - имат обемен елемент - чашка или тичинка, който е единен, безшевен и не се деформира при носене и пране. 

Могат да приличат на камбанки, лалета, орхидеи или други природни творения, но най-интересни са, когато са родени от фантазията.
Освен че не вехнат, тези цветя от вълна са стилни, оригинални и неповторими! 

Могат да бъдат използвани като акцент и украшение за вашите дрехи, шалове, шапки, чанти, колани, за косата или за декорация.

А може да ухаят като истински, ако им добавяте аромата на любимия си парфюм или етерично масло. Това ухание ще бъде трайно дори за най-летливите аромати, защото вълната има невероятното свойство да го запазва с дни.

https://www.etsy.com/listing/489579848/brooch-felted-flower-blue-bell-flower
Това творческо занимание е майсторски клас, на който преподавам своите открития, опит и тънкости. Ако сте любопитни да ги научите, елате на тази работилница или се свържете с мен, за да я уговорим и за вас! 

Ден: 22 март 2018 г., четвъртък
Място на провеждане: София
Времетраене: от 10 до 15 часа5 часа.
Цена: 50 лв.

Всеки от вас ще си тръгне с цветя, но окончателното им превръщане в брошка-украшение ще направите в къщи.

Телефон за записване и потвърждаване:
0887 99 31 66

Таксата за участие може да заплатите по избор в брой или с дебитна или кредитна карта на POS терминал на място.
Може да заплатите и предварително чрез PayPal или по банков път, като се свържете с мен, за да Ви дам данните за сметката и да Ви издам фактура.

Моля, потвърждавайте предварително присъствието си или при невъзможност да дойдете, се обаждайте по телефона! 

Участниците трябва да си носят две памучни хавлиени кърпи и някакво пликче, за да отнесат творенията си у дома.


При невъзможност да дойдете и желание да присъствате на дадена работилница, може да се обаждате на обявения за контакт телефон и да уговаряте урок в подходящото за вас време в делничен ден или през уикенда.

Примерната програма на основния курс по филц (курсът за начинаещи) е показана в тази страница на блога ми: http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_5.html,

програмата на курса за напреднали тук: http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_18.html .

Редът на заниманията може да търпи известна промяна в зависимост от нивото и желанието на участниците, но трябва да се спазва определена последователност в зависимост от сложността на усвояваните умения.

Информация за заниманията на курсовете по филц (фелт, плъст, нетъкан текстил от вълна), които провеждам за начинаещи и напреднали, може да намерите на страниците на блога ми и редовните публикации в профилите ми в фейсбук, туитър и Гугъл+, където може да откриете и моите цветни фантазии, сътворени от вълна:


Може да станете член на блога ми https://svetlanaarts.blogspot.com/ и да получавате редовни известия за всяка публикация.Светлана Костова - ЛАнААрт
https://svetlanaarts.blogspot.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Последователи