Търсене в този блог

сряда, 22 май 2013 г.

ИЗРАБОТКА НА ЕКЗОТИЧНИ ФИЛЦОВИ ЦВЕТЯ ТИП МОРСКА ЗВЕЗДА, КОРАЛ ИЛИ ХРИЗАНТЕМА


Създаването на цветя от вълна чрез плъстене е богат творчески процес, който освен фантазия, изисква и множество технически умения, без които в света на материята е трудно да изразите замисъла си или да претворите многообразието на природата.
Крайният резултат сам по себе си красноречиво разкрива степента на владеене на материала, който никак не е лесен за работа и е нужен голям практически опит за "сприятеляване" с вълната.
 
Съчетаването на творческа съзидателност, мисъл и майсторство винаги води до създаването на красиво произведение, с душа! Тази вложена енергия му дава дълъг живот и го превръща в харесвано и желано!
 
В това занимание на курса по филц ще ви науча на две интересни техники за правене на цветя от вълна. Тях също съм открила и разработила сама. Радвам се, да ги споделя!  
Този тип цветни фантазии могат да имат много екзотичен вид на цвете от далечни тропически земи и морета. Могат да приличат на корал или морска звезда. А може да наподобите и хризантема - едно цвете обожествявано на Изток!
 
Място на провеждане: София
Време на провеждане: от 14 до 18 часа.
Времетраене: 4 часа.
Цена: 35 лв.

http://www.etsy.com/listing/129292972/brown-yellow-exotic-felted-flower-brooch
Материалите са включени в цената.
Напомням на участниците, да си носят поне две памучни хавлиени кърпи и някакво пликче, за да отнесат у дома творенията си.
 
За записване и потвърждаване: Светлана Костова – 0887 99 31 66, 0878 99 38 66
 
Моля, потвърждавайте предварително Вашето присъствие или при невъзможност да дойдете, се обаждайте по телефона!

 
http://www.etsy.com/listing/99235228/pink-red-star-flower-brooch-of-fine
Курсовете по филц за начинаещи и напреднали се провеждат в събота и/ или неделя, като всеки път темата е различна и се изучават разнообразни техники и тяхното приложение.

При наличие на желаещи и след предварително уточняване на деня и часа провеждам и индивидуални занимания в дните на работната седмица или през почивните дни. Цената на индивидуалните занимания е 12 лв. на час.
 

http://www.etsy.com/listing/99861582/exotic-coral-in-peach-and-violet-fantasy
Примерната програма на основния курс по филц (курсът за начинаещи) е показана в тази страница на блога ми: http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_5.html , програмата на курса за напреднали тук: http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_18.html .
 
Редът на заниманията може да търпи известна промяна в зависимост от нивото и желанието на участниците, но трябва да се спазва определена последователност в зависимост от сложността на усвояваните умения.
Две занимания могат да бъдат слети за провеждане в един ден.

Тук може да откриете моите цветни фантазии, сътворени от вълна: http://picasaweb.google.com/svetlanakostova1212
http://www.facebook.com/LAnAArts
http://www.etsy.com/shop/LanAArt



Светлана Костова - ЛАнААрт

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Последователи