Търсене в този блог

вторник, 15 октомври 2013 г.

КУРСОВЕ ПО ПЛЪСТЕНЕ НА ВЪЛНА (ФИЛЦ, ФЕЛТИНГ), СЕЗОН 2013 - 2014 ГОДИНА

И тази есен отново стартират курсовете по филц (плъстене), които провеждам в периода от месец октомври до края на месец юни вече четвърта година.
 
Началото е на 3 ноември 2013 г. от 12 часа в ателието ми. За повече информация разгледайте тук: КУРС ПО ФИЛЦ ( ПЛЪСТ, ФЕЛТ, НЕТЪКАН ТЕКСТИЛ ОТ ВЪЛНА). I-во занимание за начинаещи.

Заниманията провеждам всяка събота и/или неделя. Понякога, поради мои ангажименти или по уговорка с групата, занимания няма.

Занятията са тематични и са обикновено 5 часови и много интензивни, като често тези 5 часа не стигат .
Цената е 50 лв. за 5 часа с включени материали.

Правя и индивидуални занимания в удобно и за двете страни време, в събота или неделя, както и в дните на работната седмица.

 
Опитът ми в груповата и индивидуалната работа при преподаването на техниките за създаването на различни видове изделия чрез плъстене на вълна са залегнали в основата на програмата на заниманията на курсовете по филц, която следва определена последователност и уменията се надграждат постепенно, като образно казано, се върви по пътя на една разширяваща се спирала.
 

Подробна информация за програмата на КУРСА ПО ФИЛЦ ЗА НАЧИНАЕЩИ може да намерите тук: http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_5.html
 
а за заниманията от КУРСА ПО ФИЛЦ ЗА НАПРЕДАНЛИ тук: http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_18.html

Хората, които идват при мен, обикновено продължават целия цикъл от занимания, което освен желание и заинтересованост от тяхна страна, означава и че са доволни.

Разбира се, участието в тези занятия е свободен избор, при който всеки може да спре в даден момент или да дойде само да научи нещо, което го интересува.  
А може и да прекъсне за определен период и след време да посети заниманията, които е пропуснал с някоя следваща група.
 
За допълнителни въпроси и уточнения може да ми се обадите на посочените в информацията и публикациите в блога ми телефони за контакт или да ми напишете e-mail.

  

С уважение!

Светлана Костова


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Последователи