Търсене в този блог

вторник, 18 ноември 2014 г.

КОЛЕДНА УКРАСА ОТ ВЪЛНА - ТВОРЧЕСКА ФИЛЦ РАБОТИЛНИЦА
Светлите празници наближават и подготвяме дома си за новата му премяна.
Много топлина и уют внася Коледната украса от естествени материали.

Вълна, хартия, коноп, памук допълват хармонично класическите стъкло и метал, и стоплят атмосферата заедно с блясъка на свещите.Още по-прекрасна е тази декорация, когато е създадена със собствените ни ръце!

Заповядайте, да си направим играчки за елхата или красива декорация за дома от вълна чрез плъстене!


Всеки ще си тръгне с поне десетина различни орнамента - сърчица, гъбки, топки!

Ще си направим и Снежко!

Ще научите и как правя елхичките от снимките и как да изработите този Коледен ангел!


Ден: 23 ноември 2014, неделя
 Време на провеждане: от 11 до 16  часа.
Времетраене: 5 часа.
Цена: 50 лв.
Материалите са включени в цената.

 Място на провеждане: София, кв. Суходол

За записване и потвърждаване:
Светлана Костова –  0887 99 31 66, 0878 99 38 66
Моля, потвърждавайте предварително присъствието си или при невъзможност да дойдете, се обаждайте по телефона!Курсът по филц се провежда в събота и/ или неделя, като всеки път темата е различна и се изучават разнообразни техники и тяхното приложение.

При наличие на желаещи и след предварително уточняване на деня и часа провеждам и индивидуални занимания в дните на работната седмица или през почивните дни. 

Примерната програма на основния курс по филц (курсът за начинаещи) е показана в тази страница на блога ми: http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_5.html , програмата на курса за напреднали тук: http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_18.html .


Редът на заниманията може да търпи известна промяна в зависимост от нивото и желанието на участниците, но трябва да се спазва определена последователност в зависимост от сложността на усвояваните умения.
Информация за заниманията на курсовете по филц (фелт, плъст, нетъкан текстил от вълна), които провеждам за начинаещи и напреднали, може да намерите на страниците на блога ми и редовните публикации в профилите ми в фейсбук, туитър и Гугъл+, където може да откриете и моите цветни фантазии, сътворени от вълна:


Може да станете член на блога ми http://svetlanaarts.blogspot.com/ и да получавате редовни известия за всяка публикация.
Светлана Костова - ЛАнААрт

Translate

Google+ Badge

Google+ Followers

Последователи