Търсене в този блог

петък, 27 март 2015 г.

Създаване на оригинална ВАЗА или СВЕТИЛНИК. ФИЛЦ работилница (ПЛЪСТЕНЕ НА ВЪЛНА).

Това занимание е предназначено да ви научи, как да облечете обикновен буркан, ваза или друг съд с вълна, как да го украсите и как да заплъстите вълната към него, за да стане той дизайнерска вещ, която да блесне в дома ви. Може да превърнете обикновен буркан или керамичен съд без украса в хубава и неповторима ваза, свещник или съд за съхранение.

Може да използвате красивия декоративен предмет за съхранение на подправки, варива или други храни в кухнята.

Може да го превърнете и в съд, в който да държите кухненски прибори за готвене или хранене.В банята може да поставите в него четките и пастата си за зъби или четката за коса и други принадлежности.

А може да държите в артистичната ваза четките, моливите или химикалките си.

Подобен декориран с вълна съд може да се мие при нужда, без това да повреди вашето творение.

Това занимание е предназначено да ви научи как да облечете съда с вълна, как да го украсите и как да заплъстите вълната към него.Ден: 5 април 2015, неделя
Време на провеждане: от 11 до 14  часа.
Времетраене: 3 часа.
Цена: 30 лв.
Таксата за участие може да заплатите по избор в брой или с дебитна или кредитна карта на POS терминал на място.
Може да заплатите и предварително чрез PayPal или по банков път, като се свържете с мен, за да Ви дам данните за сметката и да Ви издам фактура.

Всички материали са включени в цената, но ако имате красив буркан или съд, който харесвате, може да го донесете, за да го превърнете във ваза или светилник.
  
 Място на провеждане: София
За записване и потвърждаване:
Светлана Костова –  0887 99 31 66, 
0878 99 38 66


Напомням на участниците, да си носят някакво пликче, за да отнесат у дома творенията си.

Моля, потвърждавайте предварително присъствието си или при невъзможност да дойдете, се обаждайте по телефона!
Курсът по филц се провежда в събота и/ или неделя, като всеки път темата е различна и се изучават разнообразни техники и тяхното приложение.

При наличие на желаещи и след предварително уточняване на деня и часа провеждам и индивидуални занимания в дните на работната седмица или през почивните дни. 

******
Информация за заниманията на курсовете по филц (фелт, плъст, нетъкан текстил от вълна), които провеждам за начинаещи и напреднали, може да намерите на страниците на блога ми и редовните публикации в профилите ми в фейсбук, туитър и Гугъл+, където може да откриете и моите цветни фантазии, сътворени от вълна:


Може да станете член на блога ми http://svetlanaarts.blogspot.com/ и да получавате редовни известия за всяка публикация.
Светлана Костова - ЛАнААрт

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Последователи