Търсене в този блог

събота, 10 октомври 2015 г.

НАПРАВИ СИ НЕЖНА ПЕТУНИЯ ИЛИ МАК! Филц работилница.Почти всички, които се занимават с плъстене на вълна или са се докосвали бегло до това уникално текстилно изкуство, са опитвали да правят някакво цвете. Най-често това е цвете-фунийка, което прилича на петуния. Ако са направили втори опит, това вероятно е бил мак.

Уъркшопите на живо и видеоклиповете в интернет изобилстват с предложения "Как се прави..." именно на тези цветя. А има много други цветя, които за да ги създадете, трябва да работите по коренно различен начин.

Наясно съм с всичко това. И все пак ви каня на една работилница, която ще ви научи, как да направите едно наистина ефирно цвете, но в същото време здраво и неразпадащо се, каквито често се случва да видя по магазинчета и в интернет.
Това са МОИТЕ НАЧИНИ, методи и открития! 
И съвсем отговорно твърдя, че петуниите и маковете, които създавам, не приличат на ничии други и са наистина нежни, въздушни и деликатни, в същото време здрави, т.е. издържат на носене и пране на ръка, като всеки текстил.

От тази работилница ще си тръгнете с готово цвете - с чашка и листа, пришито към окачалка. По-сръчните може да успеят да направят и детайлите на другото цвете, които да сглобят вкъщи.

Елате, да се забавляваме заедно!
Ден: 17 октомври 2015, събота
 Време на провеждане: от 11 до 14  часа.
Времетраене: 3 часа.
Цена: 30 лв.
Материалите са включени в цената.

 Място на провеждане: София

За записване и потвърждаване: тел. 0887 99 31 66, 0878 99 38 66

Tаксата за участие може да заплатите по избор в брой или с дебитна, или кредитна карта на POS терминал на място.
Може да заплатите и предварително чрез PayPal или по банков път, като се свържете с мен, за да Ви дам данните за сметката и да Ви издам фактура.

Моля, потвърждавайте предварително присъствието си или при невъзможност да дойдете, се обаждайте по телефона!


Много от вас ме питат, колко занимания от курса по филц трябва да посетят. 
Отговорът винаги е бил - колкото искате! 
Вие решавате, от кое занимание имате нужда, в кой от обявените дни да дойдете в зависимост от вашата заетост и финансова възможност. 

А можете да се свържете с мен и да си "поръчате" занимание в делничен ден или през уикенда, като се договорим в зависимост от моята и вашата заетост. Цената за индивидуалните уроци е същата, както за груповите.

Все пак е хубаво да има известна последователност при избора ви и натрупване на знания от по-малкото към по-голямото. 

******

Повече за заниманията от Курса по филц (плъстене на вълна) може да намерите тук:и да следите информацията за заниманията в блога ми, като станете негов член и получавате редовни известия за всяка публикация.

Може да следите профилите ми във фейсбук,  Google и Twitter:Светлана Костова - ЛАнААрт

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Последователи