Търсене в този блог

вторник, 27 октомври 2015 г.

ТЕКСТИЛНИ СКУЛПТУРИ - ДЕКОРАТИВНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ ОТ ВЪЛНА. ТВОРЧЕСКА ФИЛЦ РАБОТИЛНИЦА.



Каня ви на една РАБОТИЛНИЦА, в която ще ви запозная с моята техника за създаване големи безшевни текстилни обемни форми, които може да наречем и скулптури, и декоративни възглавници :). Те могат да бъдат като големи речни камъни - морени или сърца, кълба, облаци, тюлени, барбарони, овчици, тикви или нещо друго, което ви харесва. Може да бъде дори възглавница за бременни! Но това могат да бъдат и чисто декоративни художествени произведения, създадени единствено с дизайнерска цел.




Тези възглавници са предназначени за пода, дивана или леглото. Те са екологични. При това, за разлика от другите пуфове, са безшевни и затова - много здрави. При нужда се перат на ръка, а могат дори и в перална машина (ако се побират в барабана) или пък се дават на химическо чистене. 
















Всеки ще получи достатъчно материал, за да изработи средно голяма такава текстилна скулптура от вълна или ако повече ви харесва, нека я наричаме декоративна възглавница за гушкане и седене :)

За да участвате в тази работилница, трябва да имате известен практически опит в плъстенето на вълна.



























Споделям единствено моя опит, моите открития и тънкости! 

Участниците трябва да си носят две памучни хавлиени кърпи и някакъв по-голям плик, за да отнесат у дома творението си.



Ден: 7 ноември 2015, събота
 Време на провеждане: от 11 до 16  часа.
Времетраене: 5 часа.
Цена: 60 лв.

В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ МАТЕРИАЛИ.

 Място на провеждане: София

За записване и потвърждаване: 0887 99 31 66, 0878 99 38 66

Таксата за участие може да заплатите по избор в брой или с дебитна или кредитна карта на POS терминал на място.
Може да заплатите и предварително чрез PayPal или по банков път, като се свържете с мен, за да Ви дам данните за сметката и да Ви издам фактура.

Моля, потвърждавайте предварително присъствието си или при невъзможност да дойдете, се обаждайте по телефона! 


Разбира се, времето на курса е недостатъчно за окончателното завършване на произведенията ви, затова се налага те да бъдат дозаплъстявани в къщи, но все пак в сравнително кратко време може да видите произведението си завършено!



Повече информация и снимки за камъните, облаците, планетите и другите текстилни скулптури може да видите в следните статии от блога ми: 



Много от вас ме питат, колко занимания от курса по филц трябва да посетят. Отговорът винаги е бил - колкото искате! Вие решавате, от кое занимание имате нужда, в кой от обявените дни да дойдете в зависимост от вашата заетост и финансова възможност. 

А можете и да се свържете с мен, и да си "поръчате" занимание в делничен ден или през уикенда, като се договорим в зависимост от моята и вашата заетост. Цената за индивидуалните уроци е същата, както за груповите.

Все пак е хубаво да има известна последователност при избора ви и натрупване на знания от по-малкото към по-голямото.



Информация за работилниците и заниманията на курса по филц (фелт, плъст, нетъкан текстил от вълна), които провеждам, може да намерите на страниците на блога ми и редовните публикации в профилите ми в фейсбук, туитър и Гугъл+, където може да откриете и моите цветни фантазии, сътворени от вълна:


Може да станете член на блога ми http://svetlanaarts.blogspot.bg/ и да получавате редовни известия за всяка публикация.



Светлана Костова - ЛАнААрт

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Последователи