Търсене в този блог

сряда, 24 октомври 2018 г.

Въведение в мокрото плъстене на вълна. Първи урок от Курса по филц.


Да открие и развива творческия си потенциал, е едно от предизвикателствата пред съвременния човек. 
Да бъдеш себе си, да бъдеш цялостен и хармоничен, да твориш, да създаваш, носи удовлетворение, което финансите, кариерата, славата и други общоприети измерители на успеха не винаги доставят. 
Да виждаш, как нещо се ражда, поражда и се създава изпод ръцете ти, е част от чудото на живота и материализацията. То винаги е вълнуващо, трепетно и носи радост!


Ако живеете с това усещане и чувствате този трепет и подтик за преоткриване на себе си, може да направите първите си стъпки в едно много различно и благодатно занимание, наричано плъстене на вълна или филц, фелтинг, вилт, войлок, кече. 
Плъстенето на вълна дава необятни възможности за творческа изява, било като хоби, занаят или изкуство. Познато под различни имена у различните народи, за изкуството ПЛЪСТ, ФИЛЦ или ФЕЛТ може да научите в статията ми, посветена на тази тема: http://svetlanaarts.blogspot.com/2013/10/blog-post.html, а в ателието ми ще се запознаете с различни начини и техники на плъстене на вълна.



Дългогодишният ми практически опит в преподаването на знания и умения за плъстене на вълна роди поредица от занимания, оформени в уроци и творчески работилници. Те се провеждат целогодишно в ателието ми в дните на класическата работна седмица или през уикенда.

Този урок дава най-важната информация и базови практически умения за мокрото плъстене на вълна. След него може да спрете, да продължите сами или пък да надграждате и учите нови, и нови техники с мен. Изборът винаги е ваш! Но докосването до Твореца, който живее у вас, завинаги ще ви промени и ще ви подтиква да го покажете на света! Защото такава е човешката същност!

Това занимание ще се проведе на:

1 ноември 2018, четвъртък, от 10 до 16:30 часа

Времетраене на заниманието: 6,5 часа
Цена: 60 лв
Материалите са включени в цената.
Място на провеждане: София
Телефон за записване: 0887 99 31 66

Носете си непременно две памучни хавлиени кърпи и някакво пликче, за да приберете творенията си у дома.



******
Информация за работилниците и заниманията на курса по филц (фелт, плъст, нетъкан текстил от вълна), които провеждам, може да намерите на страниците на блога ми 
Обаждайте се, за да заявите Вашето желание за обучение и да уговорим занимание!
Знанията и уменията, които ще получите, са като добавка към онова, което сами създадете с ръцете си по време на работилниците.
Това прави вашия опит и изживяване безценни!

Може да следите редовните публикации в профилите ми в фейсбук, туитър и Гугъл+, където може да откриете и моите произведения:


Може да станете член на блога ми и да получавате редовни известия за всяка публикация.



Светлана Костова - ЛАнААрт


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Последователи