Търсене в този блог

понеделник, 4 ноември 2013 г.

КУРС ПО ФИЛЦ ( ПЛЪСТЕНЕ НА ВЪЛНА, ФЕЛТ). I-во занимание за начинаещи - повторение.

ЗА ОНЕЗИ, КОИТО ПРОПУСНАХА ПЪРВОТО ЗАНИМАНИЕ ОТ КУРСА ПО ФИЛЦ ЗА НАЧИНАЕЩИ на 3 ноември 2013 г. , описано в тази публикация: http://svetlanaarts.blogspot.com/2013/10/i.html , и желаят да присъстват на заниманията оттук нататък, то ще се проведе отново от 12 до 16 часа на 9 ноември 2013.



Заниманието е основополагащо, основата, А и Б, които не бива да пропускате, за да са стабилни знанията и уменията ви и да си спестите много време и разочарования!
Това първо занятие поставя началото на систематични знания за основния материал и една от базовите техники при плъстенето на вълна.
 
 
Нито една книга или видеоматериал не могат да заменят практическата работа и знания. Нали първите стъпки са свързани с овладяването на изразното средство. Трябва да му знаеш възможностите, за да можеш да се изразиш чрез него. Ако рисуваш, се учиш да рисуваш с различни бои, да използваш помощни материали, усвояваш много техники и когато напреднеш, тогава можеш да избираш.
 
Усвояването на вълната като изразно средство и материал за творчество е по-различно, но изисква не по-малко време, желание и най-вече отдаденост, която може да наречем и любов!
 
 
Ден: 9 ноември 2013,  събота
 Време на провеждане: от 12 до 16  часа.
Времетраене: 4 часа.
Цена: 35 лв.
Материалите са включени в цената.
 
 Място на провеждане: София
За записване и потвърждаване:
Светлана Костова –  0887 99 31 66, 0878 99 38 66
Още информация тук: http://svetlanaarts.blogspot.com/2013/10/i.html
 
 
 
 
Примерната програма на основния курс по филц (курсът за начинаещи) е показана в тази страница на блога ми: http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_5.html , програмата на курса за напреднали тук: http://svetlanaarts.blogspot.com/p/blog-page_18.html .
 
Какво е филц или плъст, може да прочетете тук: Що е то ПЛЪСТ, ФИЛЦ или ФЕЛТ? http://svetlanaarts.blogspot.com/2013/10/blog-post.html

 
Светлана Костова
ЛАнААрт

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Последователи